Seta start zondag 25 februari 2024 met OldStars

Tafeltennisvereniging Seta uit Sevenum start vanaf 25 februari 2024 op zondagochtenden met OldStars tafeltennis. Hiermee bieden we ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. Met OldStars tafeltennis biedt TTV Seta een aangepaste spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten. Na elke training sluiten we gezamenlijk af met koffie/thee of voor de liefhebbers een lunch.

Wat is OldStars tafeltennis?

Met OldStars tafeltennis biedt TTV Seta in samenwerking met de Nederlandse Tafeltennisbond en het Ouderenfonds een aangepaste spelvorm aan voor tafeltennis op latere leeftijd. De spelvorm staat onder begeleiding van een OldStars-begeleider en/of -trainer. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 65+. Behalve tafeltennis, hebben we ook mogelijkheden voor schuiftafeltennis en kunnen we gebruik maken van onze MultiBall.

OldStars tafeltennis is onderdeel van OldStars Sport, een project van het Nationaal Ouderenfonds. Dit is een verzameling van aangepaste spelvormen, zoals o.a. OldStars voetbal, OldStars hockey, OldStars handbal e.a. Dit uitgebreide OldStars aanbod maakt het Ouderenfonds mogelijk met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als landelijke partner. We worden hierbij namens de gemeente Horst aan de Maas ondersteund door bureau Negen.

Met de uitbreiding van het OldStars aanbod neemt het Ouderenfonds een volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportverenigingen. Hierbij staan gezond en fit blijven én socialisatie in en rondom de sportvereniging centraal.

Heeft u interesse in deelname en/of wilt u op de hoogte worden gehouden?

U hoeft alleen zelf te zorgen voor goede sportschoenen en makkelijk zittende kleding. Heeft u interesse om deel te nemen of heeft u vragen? Stuur een e-mail naar oldstars@ttvseta.nl of loop een keer binnen in ons clubgebouw Stapvast, Wilhelminastraat 3 in Sevenum. We zijn dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend en maandag-, donderdag- en vrijdagavond geopend. De koffie staat klaar.

OldStars
Multiball
Schuiftafeltennis