Secretariaat

Heb je interesse in tafeltennis en wil je meer weten over de training, wedstrijden en alles wat er bij deze sport en club komt kijken? Neem dan contact met ons op via het secretariaat.

Contactgegevens secretariaat:
Tafeltennisvereniging Seta
Reindonckweg 15
5976 PK Kronenberg
Telefoon: 077-4673977

  Contactformulier secretariaat Seta
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

  Naam*

  E-mail*

  Onderwerp*

  Bericht*

  Accommodatie: Stapvast

  Seta beschikt over een eigen tafeltenniscentrum: Stapvast. Onze accommodatie ligt in het centrum van Sevenum en is door de eigen leden gebouwd. Stapvast beschikt over een ruime zaal (plaats voor 8 tafels, tijdens competitiewedstrijden op zaterdag maximaal 4), twee kleedlokalen, toiletten, een keuken, een kantine met uitgebreid bargedeelte en nog een opberghok voor materialen en tafels. Parkeren is geen probleem aangezien er een parkeerplaats voor de deur ligt.

  Adresgegevens:
  Tafeltenniscentrum Stapvast
  Wilhelminastraat 3
  5975 CK Sevenum
  Telefoon: 077 467 31 89

  Lidmaatschap: aan- of afmelden

  Het is mogelijk je op elk tijdstip van het jaar op te geven als lid van onze vereniging. De eerste maand wordt beschouwd als kennismakingsmaand en is daarom vrij van contributie. Na deze maand besluit je al dan niet lid te worden van onze vereniging. Bij aanmelding in de loop van het seizoen betaal je een evenredig deel van het verschuldigde contributie bedrag.

  De contributie voor het seizoen 2018/2019 is als volgt vastgesteld:
  Jeugd (tot en met 18 jaar) € 90,-
  Senioren (geen competitie) € 98,-
  Senioren (wel competitie) € 111,-

  Voor zowel aanmelding als afmelding dien je gebruik te maken van een digitaal formulier dat op deze pagina beschikbaar is. Deze formulieren komen rechtstreeks bij onze ledenadministrateur, René Kerstjens, terecht. Zorg ervoor dat alle verplichte velden ingevuld zijn en dat je gegevens kloppen voordat je het formulier verstuurt.

  Zolang wij geen bericht over je afmelding hebben ontvangen, via het onderstaande afmeldingsformulier, beschouwen we je als lid en ben je contributie verschuldigd. Reeds betaalde contributie wordt bij afmelding niet teruggegeven.

   Aanmeldingsformulier lidmaatschap Seta:
   (Alle velden met een * zijn verplicht.)

   E-mail*

   Voornaam*

   Achternaam*

   Geslacht*
   manvrouw

   Geboortedatum*

   Straat + huisnummer*

   Postcode*

   Woonplaats*

   Telefoonnummer*

   Mobiel nummer

   Andere hobby's?

   Vragen of opmerkingen?

   Door het versturen van dit formulier meldt de verzender zich per direct aan als lid van Seta. Je krijgt hiervan nog een bevestiging van onze ledenadministrateur.

    Afmelding lidmaatschap Seta:
    (Alle velden met een * zijn verplicht.)

    E-mail*

    Voornaam*

    Achternaam*

    Ben je in het bezit van een tenue?*
    janee

    Zo ja, zorg dan dat je tenue zo snel mogelijk ingeleverd wordt.

    Reden(en) van afmelding

    Vragen of opmerkingen?

    Door het versturen van dit formulier meldt de verzender zich per direct af als lid van Seta. Je krijgt hiervan nog een bevestiging van onze ledenadministrateur.

    Clubtenue

    Bij competitie en toernooien is elk lid verplicht te spelen in een clubtenue. Dit tenue bestaat uit een T-shirt, een korte broek (of rokje) en een trainingspak. In principe is het dus niet nodig om een tenue te huren als je geen competitie of externe toernooien speelt, het mag natuurlijk wel.

    Informatie over de clubtenues kan verkregen worden bij John van der Coelen.

    Het tenue is eigendom van Seta en wordt gehuurd door de leden. De huur bedraagt € 17,00 voor een compleet tenue en wordt jaarlijks bij de contributie geïnd.

    Eenmaal per jaar, aan het begin van het seizoen, wordt er een tenueavond ingepland, waarbij iedereen (extra) tenues kan aanschaffen of ruilen (maatje groter of kleiner). In overleg met John kan er ook tussendoor geruild worden (dit geldt vooral voor de jeugd).

    Tip: draag geen witte of oranje kleding.

    Witte kleding op de training en de interne verenigingswedstrijden wordt afgeraden in verband met de kleur van de balletjes. Bij officiële wedstrijden en toernooien is het dragen van witte kleding zelfs verboden en kan leiden tot uitsluiting van het toernooi.

    Bestellen tafeltennismaterialen

    Leden die tafeltennismaterialen nodig hebben, kunnen dit hier kenbaar maken. Hiervoor dient onderstaand formulier ingevuld te worden. De meeste materialen worden bij Sport Europe besteld. Met Sport Europe hebben we goede prijsafspraken gemaakt, die je overigens zelf niet op de website van Sport Europe kunt zien. Wil je vooraf de exacte prijs weten dan is dat natuurlijk mogelijk. Nadat de bestelling geleverd is, krijg je per e-mail een rekening en moet je het bedrag overmaken op de bankrekening van Seta.

     Bestelformulier tafeltennismaterialen
     Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

     Naam*

     E-mail*

     Deze bestelling is voor*

     Te bestellen materialen:*

     Lijmen:*

     Tape:*

     Voor het lijmen wordt € 0,50 per rubber in rekening gebracht. Het aanbrengen van tape kost eveneens € 0,50.

     Opmerkingen

     Dit formulier wordt verstuurd naar Ron van Enckevort. Deze neemt contact met je op over de afhandeling van deze bestelling. Bij hem kun je ook terecht voor advies.