Contact

Secretariaat

Heb je interesse in tafeltennis en wil je meer weten over de training, wedstrijden en alles wat er bij deze sport en club komt kijken? Neem dan contact met ons op via het secretariaat.

Contactgegevens secretariaat:
Tafeltennisvereniging Seta
Reindonckweg 15
5976 PK Kronenberg
Telefoon: 077-4673977

Accommodatie Tafeltenniscentrum Stapvast

Seta beschikt over een eigen tafeltenniscentrum: Stapvast. Onze accommodatie ligt in het centrum van Sevenum en is door de eigen leden gebouwd. Stapvast beschikt over een ruime zaal (plaats voor 8 tafels, tijdens competitiewedstrijden op zaterdag maximaal 4), twee kleedlokalen, toiletten, een keuken, een kantine met uitgebreid bargedeelte en nog een opberghok voor materialen en tafels.

Stapvast is aan een sporthal vastgebouwd. Andere “buren” zijn twee plaatselijke basisscholen en een bibliotheek. Parkeren is geen probleem aangezien er een parkeerplaats voor de deur ligt. Sinds januari 2008 is ons gebouw een stuk opvallender geworden door het plaatsen van belettering op zowel de voor als achterzijde van Stapvast. 

In ons gebouw mag niet worden gerookt en ook het lijmen van rubbers is binnen niet toegestaan.

Adresgegevens:
Tafeltenniscentrum Stapvast
Wilhelminastraat 3
5975 CK Sevenum
Telefoon: 077 467 31 89

Lidmaatschap Aan- en afmelden als lid van Seta

Het is mogelijk je op elk tijdstip van het jaar op te geven als lid van onze vereniging. De eerste maand wordt beschouwd als kennismakingsmaand en is daarom vrij van contributie. Na deze maand besluit je al dan niet lid te worden van onze vereniging. Bij aanmelding in de loop van het seizoen betaal je een evenredig deel van het verschuldigde contributie bedrag.

De contributie voor het seizoen 2015/2016 is als volgt vastgesteld:
Jeugd (tot en met 18 jaar) € 72,-
Senioren (geen competitie) € 80,-
Senioren (wel competitie) € 93,-

Voor zowel aanmelding als afmelding dien je gebruik te maken van een digitaal formulier dat op deze pagina beschikbaar is. Deze formulieren komen rechtstreeks bij onze ledenadministrateur, René Kerstjens, terecht. Zorg ervoor dat alle verplichte velden ingevuld zijn en dat je gegevens kloppen voordat je het formulier verstuurt.

Zolang wij geen bericht over je afmelding hebben ontvangen, via het onderstaande afmeldingsformulier, beschouwen we je als lid en ben je contributie verschuldigd. Reeds betaalde contributie wordt bij afmelding niet teruggegeven.

Aanmeldfomulier

Afmeldformulier

Clubtenue

Bij competitie en toernooien is elk lid verplicht te spelen in een clubtenue. Dit tenue bestaat uit een T-shirt, een korte broek (of rokje) en een trainingspak. In principe is het dus niet nodig om een tenue te huren als je geen competitie of externe toernooien speelt, het mag natuurlijk wel.

Informatie over de clubtenues kan verkregen worden bij John van der Coelen of Gerard Bodelier

Het tenue is eigendom van Seta en wordt gehuurd door de leden. De huur bedraagt € 17,00 voor een compleet tenue en wordt jaarlijks bij de contributie geïnd.

Eenmaal per jaar, aan het begin van het seizoen, wordt er een tenueavond ingepland, waarbij iedereen (extra) tenues kan aanschaffen of ruilen (maatje groter of kleiner). In overleg met Ingrid van Enckevort kan er ook tussendoor geruild worden (dit geldt vooral voor de jeugd).

Tip: draag geen witte of oranje kleding.

Witte kleding op de training en de interne verenigingswedstrijden wordt afgeraden in verband met de kleur van de balletjes. Bij officiële wedstrijden en toernooien is het dragen van witte kleding zelfs verboden en kan leiden tot uitsluiting van het toernooi.

Bestellen tafeltennismaterialen

Leden die tafeltennismaterialen nodig hebben, kunnen dit hier kenbaar maken. Hiervoor dient onderstaand formulier ingevuld te worden. De meeste materialen worden bij Sport Europe besteld. Met Sport Europe hebben we goede prijsafspraken gemaakt, die je overigens zelf niet op de website van Sport Europe kunt zien. Wil je vooraf de exacte prijs weten dan is dat natuurlijk mogelijk. Nadat de bestelling geleverd is, krijg je per e-mail een rekening en moet je het bedrag overmaken op de bankrekening van Seta.

Bestelformulier