Seta succesvol tijdens de Limburgse kampioenschappen.

1 en 2 juni j.l. werden de Limburgse kampioenschappen tafeltennis in Sporthal Boshoven in Weert gehouden. Voor Seta een paar succesvolle dagen.

Op zaterdag betraden de senioren de arena. Seta was met 8 deelnemers vertegenwoordigd. Voor het eerst in de Seta-geschiedenis werd de titel veroverd door Seta. Kenji van Enckevort, 16 jaar, werd Limburgs kampioen bij de Senioren. In zowel de halve finale als finale wist hij in zenuwslopende wedstrijden de overwinning binnen te halen. Namens alle leden, trots als we zijn, van harte gefeliciteerd.
Michael Kaminski werd winnaar van de troostronde.

Op zondag was het de beurt aan de jeugd. Seta was met 10 debutanten aanwezig. Veel gewonnen, “soms” ook verloren. Hoe mooi dat op het einde van de dag we in 2 finales kans maakten op de titel.
Nila Hakimi wist in een superspannende finale de 1ste plaats bij de Meisjes onder 13 te behalen. Broertje Rayan moest in zijn eindstrijd na een even spannende strijd zijn tegenstander feliciteren en eindigde op een prachtige 2e plaats bij de Jongens onder 11. Allebei van harte gefeliciteerd.