Rommelmarktcommissie

Al vele jaren is er een vaste groep leden binnen Seta die zich inzetten om de jaarlijkse rommelmarkt op Hemelvaartsdag te organiseren. Deze commissie begint al een paar maanden vantevoren met de voorbereidingen om er zeker van te zijn dat alles op de dag zelf vlekkeloos verloopt. Het organiseren van een rommelmarkt vergt meer tijd en inspanning als dat velen van jullie zullen denken. De commissieleden steken veel tijd in het inzamelen en ophalen van spullen die geschikt zijn voor de rommelmarkt. Ook zorgen zij ervoor dat in een paar dagen tijd tafeltenniscentrum Stapvast omgetoverd wordt van een sportzaal tot een heuse rommelmarktlocatie. Daarnaast krijgen ze het elk jaar weer voor elkaar om een groot deel van de Setanen te laten meehelpen tijdens de rommelmarkt.

Weer of geen weer, elk jaar is de rommelmarkt weer erg succesvol in vele opzichten. Dit komt mede door de prima organisatie die altijd een grote keuze aan prullaria aanbiedt voor zowel de echte verzamelaars als de mensen die niet specifiek iets zoeken.

De volgende rommelmarkt van Seta staat alweer gepland en wel op:
Donderdag 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag)

Samenstelling Rommelmarktcommissie:
Esmeralde Veldpaus, Loes Groetelaers, Kim van Vegchel & John van der Coelen