Ledenwerving, PR & Jeugd

De commissie Ledenwerving, PR & Jeugd (LPJ) heeft een gevarieerd takenpakket dat onder meer bestaat uit:

Ledenwerving

• Organiseren van Table Stars The Battle (basisscholenkampioenschappen).
  • Acties initiëren en uitvoeren om nieuwe leden te werven. Gymlessen voor kinderen van de basisscholen en een open dag zijn voorbeelden van deze acties.

Public Relations (PR)

• Het verzorgen van het wekelijks nieuws in ’t Klökske (weekblad voor Sevenum, Kronenberg en Evertsoord).

Voor kopie aanleveren per E-mail: klokske@ttvseta.nl (uiterlijk maandag 18.00 uur voor plaatsing in de betreffende week)

• Plaatsen van advertentie en redactionele stukken in diverse bladen.
  • Webmaster voorzien van Up-to-date informatie voor publicatie op de website en social media.

Jeugd

• Het organiseren voor activiteiten voor de jeugd (deels buiten het tafeltennis om) zoals ouder/kind toernooi, vriendjes/vriendinnetjes toernooi en minikamp.
  • Actief werven onder de jeugd voor deelname aan activiteiten en vrijwilligerswerk.

Overige taken

• Organiseren van jaarlijkse informatie avond voor jeugd en ouders (in samenwerking met de Technische Commissie).

Samenstelling commissie

Livvy Willems (voorzitster), Hans Hagens (notulist), Bianca Drissen, Ron van Enckevort, John van der Coelen en Rik Clephas

De commissie vergadert ca. 5x per seizoen.