TTV SETA start in begin 2024 op de zondagochtenden met OldStars tafeltennis

Hiermee biedt de club ook ouderen de mogelijkheid om de sportieve en sociale voordelen van het verenigingsleven te (blijven) ervaren. Met OldStars tafeltennis biedt TTV Seta een aangepaste spelvorm voor tafeltennis op latere leeftijd. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven sporten. 

Wat is OldStars tafeltennis?

Met OldStars tafeltennis biedt TTV Seta in samenwerking met de NTTB, Expeditie Sevenum, KBO en Negen een aangepaste spelvorm aan voor tafeltennis op latere leeftijd. De spelvorm staat onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er en/of trainer. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 65+. 

OldStars tafeltennis is onderdeel van OldStars Sport, een project van het Nationaal Ouderenfonds. Dit is een verzameling van aangepaste spelvormen, zoals o.a. OldStars voetbal, OldStars hockey, OldStars handbal e.a. Dit uitgebreide OldStars aanbod maakt het Ouderenfonds mogelijk met de landelijke partner VWS. In de regio Limburg wordt dit mogelijk gemaakt door Negen.

Met de uitbreiding van het OldStars aanbod neemt het Ouderenfonds een volgende stap in de landelijke ontwikkeling van de 100% ouderenvriendelijke sportverenigingen. Hierbij staan gezond en fit blijven én socialisatie in en rondom de sportvereniging centraal. Na elke training sluit men af met koffie/thee of ander drankje, evt. met een gezamenlijke lunch.

Heeft u interesse in deelname en/ of wilt u op de hoogte worden gehouden? 

U hoeft alleen zelf te zorgen voor goede sportschoenen en makkelijk zittende kleding. Heeft u interesse om deel te nemen, wilt u helpen bij de organisatie of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar oldstars@ttvseta.nl.vermeld hier naam, telefoonnummer en uw evt. e-mailadres.
Meer informatie volgt binnenkort.