Toch nog titelkansen voor Seta 1

Vorige week meldden we dat er geen spanning meer in de seniorencompetitie te verwachten was. Echter, door een onverwachte nederlaag van koploper Megacles (4-6) heeft SETA 1 ineens toch nog een kans op het kampioenschap. Zelf wonnen Piet (3x), Hay (2x) en Grad (2x) met ruime cijfers van Brunssum (8-2) en daarmee werd de achterstand op Megacles verkleind tot ‘slechts’ 3 punten. Een rekensommetjes leert dat een 7-3 overwinning in de laatste wedstrijd, zaterdag in Stapvast, tegen koploper Megacles volstaat voor het kampioenschap.

SETA 2 deed het ook prima. In Valkenburg werd Falco met 6-4 verslagen. Priscilla won alle enkelspelen. Peter scoorde er twee en Rik sleepte het laatste puntje binnen. SETA 2 sluit de competitie zaterdag af tegen koploper Armada. Helpen zij buur Armada aan het kampioenschap of lichten ze deze juist pootje?

Jeugdteams eindigen allemaal in de middenmoot

SETA 1 sloot de competitie af met een verdienstelijk gelijkspel tegen nummer 3 Quick ’72. Kenji en Kyra wonnen allebei twee enkelspelen en ook samen het dubbelspel. Zo’n beetje een kopie van vorige week. Dat geldt ook voor Daphne, die helaas geen potje kon winnen.

SETA 2 verloor met 4-6 van Fortus: Zonder kopman Milan kwamen Jesse, Lin en Rick net te kort. Alle drie wonnen ze een enkel en ook het dubbel werd gewonnen.

SETA 3 had spannende wedstrijden. Echter, de Sevenumse ‘musketiers’ Finn, Jules en Rik, wisten geen wedstrijd in winst om te zetten. Een 0-5 nederlaag was het logische gevolg.

SETA 1 sluit de competitie af op plaats 5, SETA 2 en 3 worden vierde.

Uitslagen zaterdag 30 november:

Brunssum 3 – SETA 2 2-8
Falco 2 – SETA 2 4-6
SETA 1 – Quick ‘72 1 5-5
SETA 2 – Fortus 1 4-6
SETA 3 – Fortus 3 0-5

Programma zaterdag 7 december:

SETA 1 – Megacles 2 14.00 uur
SETA 2 – Armada 1 14.00 uur