Recreantencompetitie: Seta 3 onderuit tegen koploper Batave

Afgelopen donderdag 28-11 speelden we tegen de koploper Batave. Een zeer ingespeeld team mag je wel zeggen, want er zijn spelers bij die al ruim 50 jaar tafeltennissen. De types Hay van Enckevort van Baarlo, zullen we maar zeggen. Van onderschatting vooraf was dus geen sprake.

Bianca mocht de avond openen tegen Frans Renkens. Dat ging helemaal niet verkeerd, want Bianca bleef goed in het spoor van Frans. Zij wist zelfs een game te winnen, maar verloor helaas toch met wat pech. Hans tegen Heinz Verheijden was geen slechte partij van Hans, maar van Heinz winnen is maar weinigen gegeven en dat gold ook voor Hans. Helaas.

Sjaak deed het tegen Piet van Knippenberg helemaal niet slecht. Hij kwam zelfs met 2-1 voor te staan in games. Toen begon Piet met zijn effectvolle services te klooien, waar Sjaak niet echt kijk op kreeg waardoor Piet naar winst kon uitlopen. Peter tegen Marjon Lücker zou je zeggen: dat moet kunnen. Toch kon het niet voor Peter, want hij verloor redelijk kansloos in 3 games. 

De dubbels gingen beide niet goed en daardoor stonden we met 6-0 achter. Het was dus een dramatisch verloop. Maar toen kwam de kentering. Sjaak wist met volle inzet van Frans te winnen en dat vond hij zelf een prestatie van formaat. Tegen Piet greep hij net naast de winst, maar nu was het prijs voor hem. Wow! Maar daarna kwam er weer een verrassing, namelijk Peter rammelde Heinz in 3 games van de tafel. Heinz kreeg in die 3 games maar 13 punten. Prima Peter.

Bianca tegen Piet was helaas een kat-en-muis-spelletje. Piet sloeg er alles doorheen bij Bianca en zij had totaal geen kans. Hans deed het tegen Marjon heel goed en kon net niet de beslissing forceren in de 4-de game. Dat betekende dus een beslissende 5-de game, maar daar moest Hans helaas van afzien door een lichamelijk ongemakje. Jammer Hans. Volgende keer beter!

Dat betekende dus een 8-2 verlies tegen de koploper. Wij konden daar goed mee leven. Door dit resultaat staan we nog steeds in de middenmoot van de 4-de klasse. Over enkele weken de laatste wedstrijd tegen Leudal van deze competitiehelft. Een tegenstander waar we (denken we) meer punten tegen kunnen pakken.

Groetjes Seta 3: Bianca, Hans, Peter, Sjaak.