Geslaagde uitwisseling Masters Seta & Armada op 29 oktober

Niet minder dan 27 spelers en speelsters van de Masters en Armada hadden er deze dinsdagmorgen zin in. De fanatiekste tafeltennissers stonden al ruim voor 9 uur in de zaal.

Na een woord van welkom van onze voorzitter voor de gasten uit Horst druppelden ook de laatste Masters binnen en konden de wedstrijden beginnen.

Er werd gestreden in 3 vier- en 3 vijfkampen. Iedereen speelde zowel tegen als met elkaar in dit 40punten toernooi. De kantinedienst had na het begin niet veel meer te doen, in de zaal was het spannend en gezellig (zoals is te zien op de foto’s).

Nadat de laatste bal geslagen was, kon de organisatie enkele conclusies trekken.

1. De indeling klopte, er waren veel spannende wedstrijden.
  2. Iedereen vond de combinatie enkel en dubbel spelen leuk.
  3. De Armada spelers hadden een paar punten meer gescoord dan de Masters.
  4. Armada was teleurgesteld dat ze de beker met de grote oren (van de uitwisseling met Oss) niet mee mochten nemen. Toch maar op zoek naar een sponsor?
  5. Er is veel gepraat over de wedstrijden en over vroeger.
  6. Er hebben 2 spelers van 90 jaar mee gedaan.
  7. De trainer van de Masters was eindelijk een keer niet de jongste in de zaal.
  8. De uitwisseling wordt een jaarlijks evenement.
Geslaagde uitwisseling Masters Seta & Armada op 29 oktober