Spannende wedstrijden bij de jeugd in openingsweekend competitie

Drie gelijk opgaande en spannende wedstrijden in Stapvast tijdens de eerste competitiedag van dit seizoen. SETA 1 en 2 verloren beide nipt. Voor SETA 3 was er een kleine overwinning.

SETA 1 speelt dit seizoen in de 1e (hoogste) klasse van de afdeling Limburg. Tegen het sterker ingeschatte TTC werd net met 4-6 verloren. Zowel Kyra, Daphne als Kenji wiste één enkel te winnen. Het dubbel (Daphne en Kenji) werd ook gewonnen. Tegen de twee sterke (grote) jongens van het Tegelse team werden alle wedstrijden verloren. Vooral het aparte en lastige spel brak de Sevenumse jeugd op. ”Zo’n defensief en vertragend spel, de eerste keer is dat wennen. Wacht maar de volgende keer!” was de mening van de Sevenumse coaches. De terugwedstrijden worden er dus wel wat potjes van gewonnen als we de begeleiding van het Sevenumse team moeten geloven.

Bij SETA 2 maakte Rick en Amy hun debuut in de drie tegen drie competitie. Rick won al meteen zijn eerste wedstrijd. Amy deze keer nog niet. Jesse won twee wedstrijden en liet daarmee tijdens de eerste wedstrijden meteen zijn goede voornemens voor dit jaar zien. Het dubbel van Jesse en Rick werd ook nog gewonnen. Daarmee kwam SETA 2 net een puntje te kort voor een gelijkspel.

SETA 3 won met 3-2 van Destatec en dat was dus meteen een overwinning op de eerste dag. Een mooie opsteker na een vorige competitie van alleen maar nederlagen. Daan en Jules wonnen allebei een enkelpartij. Samen met Koen won Jules ook het dubbelspel.

Uitslagen zaterdag 7-9
SETA 1 – TTC 1 4-6